Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Е за това ползвайте за мигането фаровете за мъгла
    А може и с чистачките да се поздравяваме
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Вчера в Разград беше забелязана една бургаска, червена 156-ца, с номер A3048KA... май беше на гости на една разградска 155-ца, паркирана пред нея
      BMW E39 528i

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
        Това с премигването не го разбирам, ако не е някой от форума ще си помисли за полицаи ли ми пресвяткват, препядствие ли има на пътя и т.н.
        Ако си сигурен, че колегата е от форума мигай колкото искаш, но иначе си е заблуда. Все пак хората от форума са по-малко от 1% от притежателите на Алфа в България. Аз за това само махам като среща някоя алфа, а ако съм сигурен, че е някой от форума може и да светна.
        Аз пък ще си мигам
        Дори и да не е от форума, ще помисли, че наблизо има полицаи и ще спазва правилата следващите няколко километра Понякога ми се е случвало да ми премигат непознати и аз си мисля, че има полицейски патрул.Намалям скоростта до макс.позволената и след няколко километра ми става леко смешно, но не и неприятно, че съм спазил правилата, защото някой е решил да премигне.
        Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
        Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение
          Аз пък ще си мигам
          Дори и да не е от форума, ще помисли, че наблизо има полицаи и ще спазва правилата следващите няколко километра Понякога ми се е случвало да ми премигат непознати и аз си мисля, че има полицейски патрул.Намалям скоростта до макс.позволената и след няколко километра ми става леко смешно, но не и неприятно, че съм спазил правилата, защото някой е решил да премигне.
          А защо е смешно да спазваш правила?
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Правилата са, за да се нарушават

И трябва да се смеем като ги спазваме.

Жалка работа

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Допълних "но е и неприятно", за да покажа, че съм останал доволен от това което съм направил - спазил съм правилата и пак съм стигнал там накъдето съм тръгнал.
              Явно грешно сме се разбрали
              Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
              Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• преди малко на Позитано в София, черна 156SW, 1.9JTD 16V, имаше всичко от фейслифта вътре и вън без белите странични мигачи, надписа м-джет и надлъжните греди...много странна.Номера беше СА....КХ
                Сякаш беше от съвсем първите външни фейслифтови или нещо от сорта
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Днес към 19.00 и нещо, прибирайки се към вкъщи, на едно т-образно кръстовище в Разград, отново засякох бургаска 156-ца, но тоя път сив металик. И двамата бяхме на главния път с предимство само, че аз трябваше да направя ляв завой, а колегата десен... т.е. той трябваше да мине преди мен! Да обаче колега спря до завоя, пресветна с фарове и ме пропусна да мина пръв! Аз така или иначе не бързах за никъде, но все пак се възползвах от жеста на колега... щеше да е тъпо двамата да седим и да си мигаме докато другите коли чакат Та не е станало кой знае какво, но понеже не го очаквах, бях много приятно изненадан, стана ми супер готино на душата и си казах "Ето го колегата алфист... пич отвсякъде!" Най-забавното беше, че аз дори не карам Alfa в момента т.е. бях супер учуден от жеста. Абе евала... супер ми е яко в момента, благодарение на колегата И ако случайно е от форума и се познае, другия път направо да ме спре, и да идем да изпием по някоя бира за моя сметка
                  BMW E39 528i

Comment

• Черна 155-ца с клубен стикер на задното стъкло и номер СА4860** забелязана вчера в Бургас,да си признае кой беше с лачената легенда
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Това е колегата MUROMAN
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=51049

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Това е колегата MUROMAN
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=51049
                        И аз така си помислих,ама реших да питам все пак.
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Вече два пъти засичам синя 145 със стикер отзад и с регистрация С5958...Първия път беше на 14.08 движеше по ул. Лерин , а вчера около 12:30 завиваше по бул. България.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• чевена 156 спортвагон на ул.Острово в Хаджи Димитър пред Автоманията към 19:00 ч.- много арна беше
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                            sigpic

Comment

• Преди 30мин. на паркинга на билата в Хиподрума сива 145 СА2793... с голям стикер на задното стъкло.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Черна 156 1.8 хотел Плиска чака
                                Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Working...
                                X